Ajánlatkérés teljes esküvői dekorációra 2024*

FONTOS: Mivel nem csak önmagában dekorációval, hanem virágkötéssel is foglalkozunk, ezért esküvői dekorációink igényesen elkészítve, friss élővirágból, tűzött oázissal készülnek. Az árajánlatokat is ezek alapján küldjük meg. Az ajánlatban helyszíni építés és bontás is szerepel de lehetőség van a dekorációs elemek bérlésére és saját építésére is, akár élővirággal kiegészítve. Amennyiben ezektől eltérő igényed lenne kérjük jelezd felénk a megjegyzés rovatban.

Kérünk, hogy segítsd a munkánkat azzal is, hogy minél több információt megadsz az esküvődről és az elképzelt dekorációról, hogy reális ajánlatot tudjunk készíteni számodra.

  Név (kötelező)  Esküvőd helyszíne:

  Esküvőd időpontja:

  Esküvőd létszáma:

  Dekorációra szánt költségvetés:

  Esküvőd színvilága:

  Milyen dekorációs elemeket szeretnél?

  Kérlek csatolj képet az elképzelt dekorációról ( File méret képenként max 2Mb):  Hol hallottál rólunk?

  *A 2024-es esküvői évre vonatkozóan kiadott árajánlatok nem jelentik az időpont foglalását! Amennyiben velünk szeretnél dolgozni kérjük minél előbb jelezz vissza a szabad időpontok véges száma miatt, az árajánlatokban szereplő áraink a megküldéstől számított 2 hétig érvényesek. Az ajánlat elkészítése díjmentes és mindig egyedileg személyre szabottan történik a megadott információk alapján.