Lénárt Melinda – Esküvői dekoratőr és Virágkötő

“Szenvedéllyel a Virágok és az Esküvők világában”

Rólam – A kezdetek

Közel 10 éve ejtett rabul a virágok világa. A virágkötő képzés elvégzése után elindítottam saját vállalkozásomat, megnyitottam a saját Virágboltomat. Már ebben az időszakban számos megkeresést kaptam a különböző virágdekorációk elkészítésére. A vállalkozást néhány év után az első pár teljes nagy esküvői dekoráció elkészítése után átalakítottam és mára főként csak az esküvőkre és a rendezvények virágdekorációjára koncentrálok, de megtartva a klasszikus virágkötői tevékenységet is. 2020 elején nyitottam meg webshopomat is ahol különféle virág és ajándék dekorációt vásárolhattok, valamint esküvői dekorációs kellékek bérlésére is van már lehetőség.

Hogyan dolgozom – Ötlettől a megvalósulásig

Mire számíthattok a közös munka során:

Folyamatosan elérhető vagyok számotokra, hogy minél jobban rá tudjak hangolódni az elképzeléseitekre, mindig kereshettek az esküvővel kapcsolatos kérdésekkel mert így én is látom mik a gondolataitok az esküvő előtt. Fontos számomra, hogy rólatok levegyek minden terhet, és hozzáadjam a kreativitásom az esküvőtök személyesebbé tételéhez. Munkám lelkiismerettel végzem mert ez egyben a szenvedélyem is.

Lénárt Melinda esküvői dekoratőr

Dekorálás helyett kreatív alkotás.

Boldogságkapu dekoratőr munka

Minden esküvőnek jár a saját dekoráció.

Hiszem, hogy minden esküvőnek egyedinek kell legyen, a Ti elvárásaitoknak megfelelően és az adott esküvői helyszín adta lehetőségek figyelembe vételével, személyre szabottan kell elkészüljön. Sokkal inkább egy alkotási folyamat részeként tekintek az egyes dekorok megvalósítására mint rutin munkafolyamatokra. Emiatt minden egyes esküvőre külön dekor készül, csomag ajánlat nálam emiatt nem elérhető. A tervezést legalább annyira kedvelem mint a megvalósítást.

Milyen stílusban dolgozom:

Lénárt Melinda – Esküvői dekoratőr és Virágkötő

A munkáimról készült képeim tükrözik a stílusokat amikben otthonosan mozgok, de minden évben akad egy-egy olyan újszerű dekoráció melynek megálmodás a folyamatos megújulást biztosítja számomra.

Esküvő dekoratőr kellékek

Milyen dekorációs elemekkel dolgozom:

Hogy minden egyből a rendelkezésre álljon beszereztem a legtöbb olyan esküvői kelléket ami a dekorációhoz szükséges, így nagyon sok saját dekorációs kellékkel rendelkezem, melyek mellé igyekszem mindig új dolgokat beszerezni a legújabb trendeknek megfelelően, így folyamatosan bővül az esküvői kellékeim tárháza.

Van lehetőség esküvői dekorációt is bérelni nálam, ezen kellékeket a webshopban találod. A legnépszerűbb ilyen dekorációs elemünk a Virágfal, a Boldogságkapuk és különböző asztali és háttér állványok.

Életképek egy Esküvői dekoratőr mindennapjaiból:  

Amennyiben szimpatikusnak találtad a bemutatkozóm, a lenti linken tudsz ajánlatot kérni tőlem, remélve ,hogy közösen fogjuk tudni megalkotni a nagy napotok egyik legfontosabb elemét. Lénárt Melinda – Budapest.