WebshopEsküvői dekoráció bérlés

Esküvői dekoráció bérlés is lehetséges webshopunkban, számtalan egyedileg készített esküvői dekoráció közül választhatsz amellyel az esküvőd még hangulatosabbá tudod tenni. Az általunk kínált esküvői dekorációs elemek könnyen szállíthatók, és összeállíthatók, használatuk során nem igényel különösebb szakértelmet az esküvő dekorálás. Számos fotózáshoz  is kölcsönözték már termékeinket. Rendelkezünk, csodás vázákkal több méretben és különböző formában. Kész esküvői autódekorációt is tudsz nálunk bérelni. Fényfüzér, Háttérfal és Virágfal is van a kínálatunkban. Egyedi hétszögletű boldogságkapu is rendelkezésre áll. Számos irányító tábla és dekorációs felirat is van a webshopunkban. Vintage Létra, Kalitka, Bőrönd kellékeink  is népszerűek. Folyamatosan bővítjük a bérelhető esküvői kellékeink és dekorunk kínálatát a legfrissebb trendeknek megfelelően.

  • Amennyiben nem találsz az oldalon valamilyen kelléket, küldj nekünk üzenetet, hátha épp gyártás vagy beszerzés alatt van.
  • Az esküvői dekoráció bérlés időtartama mindig egy adott hétvégére szól. A bérbeadás meghatározott szerződés alapján történik, a kauciók elszámolása az átvételkor. A termékeket csak személyes átvétel formájában tudjuk biztosítani. Postázási lehetőség nincs.
  • A kaució összege nem fedezi az esetlegesen megsemmisülő illetve használhatatlanná vált termékeink pótlásának díját, mely minden esetben a listaár alapján kerül megtérítésre az esküvői kellékek pótlása során.

1–12 termék, összesen 173 db