Rendelési információk

Webshopunk 2022.09.01-től csak Magánszemélyeket szolgálunk ki!

Fentiek miatt kérem, szolgáltatásunk igénybe vétele előtt szíveskedjen közölni, ha Ön nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretné azt igénybe venni. Ennek elmulasztása esetén Önt magánszemélyként kezelem, így a szolgáltatás díjának kifizetése is magánszemélyként terheli Önt (nem áll módomban olyan számla kiállítása, melyen adószám szerepel).

Az oldalunkon minden képen a saját munkáinkat láthatod. A megrendelésed mi készítjük el és a szállításról is saját futárunk gondoskodik.

Jó néhány virágküldő weboldalon találkozhatsz gyönyörű virágok és virágcsokrok fotóival. A legtöbbször azonban ezek az oldalak csak közvetítők, aki helyi virágboltoknak továbbítja a megrendelést, és nem egy ugyan azon virágkötő fogja elkészíteni minden egyes alkalommal az adott terméket. Joggal merül fel így a kérdés a vásárlókban, hogy valóban olyan lesz e a csokor, mint ami a képeken látható. Ha nálunk rendelsz biztos lehetsz benne, hogy a webshopunkban kiválasztott csokor olyan lesz, mint amit a megrendeléskor a képen is látsz.  Látogass el Facebook és Instagram oldalainkra is, ahol további, eddigi már célba ért munkánkat is láthatod.

Minden esetben személyesen is visszaigazoljuk a megrendelést az automatikus e-mailen felül, kizárva ezzel a téves rendelés illetve nem időben kézbesített megrendelések előfordulását.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK ÉS FIZETÉSI MÓDOK.

Csak a Hétköznap 16 óráig leadott megrendeléseket tudjuk másnap kiszállítani (9-12 óra között). A Kedden leadott megrendeléseket legkorábban Szerdán 16-19 óra között tudjuk kiszállítani.

BUDAPESTEN BELÜL A SZÁLLÍTÁSI DÍJ EGYSÉGESEN MINDEN KERÜLETRE:

Bruttó végösszegHázhozszállítás
1 Ft –19.999 Ft2.490 Ft
20.000 Ft felettDÍJMENTES

Pest megyében: Budapesttől 35 km-es távolságig szállítunk ki élővirágot.

A kosár oldalon megadott irányítószám alapján számolja a rendszer az adott településre vonatkozó szállítási díjat.

Budapest vonzáskörzetében I. Zóna: 4500.- Ft – 25.000 Ft felett INGYENES

Budapesttől távolabb II. Zóna: egységesen 5900.- Ft

Országosan és Budapesttől 35 km-es távolságon túl: Kizárólag csak a nem élő virágos termékeinket tudjuk küldeni.

Magyar Posta: Csomagautomatán keresztül és Futárszolgálattal, ennek díja változó lehet, ehhez kérjük küldj nekünk Email-t vagy írj nekünk Messengeren. email címünk: lenartviragdekor{kukac}gmail.com

A táblázatban feltüntetett árak tartalmazzák az Áfa-t, illetve címenként, szállításonként értendőek.

Kiszállítás:

A megrendelt csokor és ajándék szállítását Budapesten és Pest megyében saját futárunk végzi. A szállítás alatt, a termék meghatározott időn belüli címzetthez történő eljuttatása értendő amit előzőleg a megrendelővel egyeztettünk.

Fizetési módok:

Banki átutalás

Vásárló a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mail-ben található bankszámlára legkésőbb 12 órán belül köteles átutalni. Az összeg beérkezését követően kezdődik meg a termék beszerzése, és a Megrendelő jogosult a termék(ek) általa meghatározott és egyeztetett módon történő kézbesítésére.

Bank kártyás fizetés:

Biztonságos Fizetés a Stripe rendszerén
Stripe Online fizetés bankkártyával