WebshopEsküvői dekor bérlés Budapest

Esküvői dekor bérlés is lehetséges webshopunkban, számtalan egyedileg készített esküvői dekoráció közül választhatsz amellyel az esküvőd még hangulatosabbá tudod tenni. Az általunk kínált esküvői dekorációk könnyen szállíthatók, és összeállíthatók, velük nem igényel különösebb szakértelmet az esküvői dekorálás. Számos fotózáshoz  is kölcsönözték már termékeinket. Rendelkezünk, csodás vázákkal több méretben és különböző formában. Esküvői autódekorációt is tudsz nálunk bérelni. Fényfüzér, Háttérfal és Virágfal is van a kínálatunkban. Egyedi hétszögletű boldogságkapu is rendelkezésre áll. Számos Irányító tábla és dekorációs felirat is van a webshopunkban. Vintage Létra, Kalitka, Bőrönd dekorációnk  is népszerűek. Folyamatosan bővítjük a bérelhető esküvői kellékeink és dekorációnk kínálatát a legfrissebb trendeknek megfelelően.

  • Amennyiben nem találsz az oldalon valamilyen kelléket, küldj nekünk üzenetet, hátha épp gyártás vagy beszerzés alatt van.
  • Az esküvői dekor bérlés időtartama mindig egy adott hétvégére szól. A bérbeadás meghatározott szerződés alapján történik, a kauciók elszámolása az átvételkor. A termékeket csak személyes átvétel formájában tudjuk biztosítani. Postázási lehetőség nincs.
  • A kaució összege nem fedezi az esetlegesen megsemmisülő illetve használhatatlanná vált termékeink pótlásának díját. Az minden esetben a listaár alapján kerül megtérítésre.

1–12 termék, összesen 114 db